in apple, tech

Ezért (is) imádom az iPadet!

Figyelem! Ez a bejegyzés már több mint 1 éves, tartalma elavult lehet!
Elkezdtem olvasni Tömörkény IstvánKülönféle magyarok meg egyéb népek című művét és bevallom őszintén, vannak szavak, melyeknek nem tudom a jelentését, habár magyarul vannak írva :) Mentségemre szóljon, hogy 1910-ben íródott műről van szó.

Mivel a “könyvet” iPaden olvasom, lehetőségem van olyan dolgokra, amire egy hagyományos könyv esetében nehézségekbe ütközne, bár nem lehetetlen. Konkrétan arra gondolok, hogy egy könyvet nem szívesen firkálnék össze, az iPad iBooks alkalmazásában viszont megvan az a lehetőség, hogy egy kiemelő filcet szimulálva megjelöljek szavakat, mondatokat.

Ez most pont jól jött, hiszen ezt a hétvégét barátnőméknél töltöm, akinek 86 éves nagyapjától minden kijelölt szót meg tudtam kérdezni, hogy mit jelent.

Most mondhatjátok, hogy ha már iPad, ha már XXI. század, internet stb, akkor simán ráguglizhattam volna…de így egy másik embernek is örömöt tudtam szerezni azzal, hogy megosztotta velem tudását!

Na, ezért is imádom az iPadet!

Légy bátor, szólj hozzá

Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..