in lifestyle

Lacoste arona

Figyelem! Ez a bejegyzés már több mint 1 éves, tartalma elavult lehet!
Már januárban kinéztem magamnak a “téli” cipőmet, de akkor peches voltam és lecsúsztam róla. Pedig olasz rokonok, franciaországi és angliai ismerősök is mozgósítva lettek, de hiába…elfogyott a méretem.

Augusztus elején, pont mikor megjöttünk Svédországból, hazafele menet bementünk az Alléba és a Humanicban csodák csodájára ott várt rám az én méretemben, és most figyelj: leárazva!

Gondoltam, azért, mert tavalyi modell. Valószínúleg így is van, de a Lacoste honlapján a mai napig megtalálható. A lényeg, hogy jó vétel volt. Remélem enyhe lesz a tél, és elég is lesz. Bár ahhoz képest, hogy 1-2 évet lehúztam félcipőben télen (ne röhögj, nem találtam rendes téli cipőt), idén egész jól állok.

Sajnos rátaláltam a honlapon a fent legalsóként látható idei modellre, ami szintén nagyon tetszik, és talán a hidegebb télre is jó lenne, mert bélelt és bőr. Elgondolkoztam, erősen…

Légy bátor, szólj hozzá

Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..