in 30naposdalkihivas

Day 6: egy dal ami megnevettet

Figyelem! Ez a bejegyzés már több mint 1 éves, tartalma elavult lehet!
Amikor elkezdtem ezt a “játékot”, szóltam előre, hogy nem leszek egyszerű eset. A mostani megfejtés egy remek példa erre.

Egy dal ami megnevettet

Katy Perry – I Kissed A Girl

Nálam abszolút befutó volt az első pillanattól kezdve. Össze van rakva ez a zene technikailag is elég jól, sőt az egész albumán érezni, hogy gondos kezek készítették. Most nem a milyenről, a hogyanról beszélek. Tudom, te nem biztos, hogy így hallgatod a zenéket, és pl. erre is azt mondod, hogy bugyuta, semmitmondó zene. Igen, az. De kell néha az agynak ilyen is, és Perry művésznő a stílusában szerintem eléggé profin műveli azt, amit, hogy Schmitt Pálosan fejezzem ki magam, úgy, ahogy.

A dal azért is nevettet meg, mert eszembe jutnak az incentive nyaraláson eltöltött napok az Észak-Ciprusi Török Köztársaságban a Kaya Artemis Resortban, mikor Gyuri kollégámmal minden reggel erre a dalra ébredtünk. A helyi zenecsatornán szinte fél óránként nyomták.

Légy bátor, szólj hozzá

Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..