by

Napi zene 3. – longhand

A mai zene @longhand ajánlása, akiről tudom, hogy sokat vívódott, milyen zenét is javasoljon nektek. Szerintem remekül döntött!

A Colorstart méltatlanul keveset hallgattam az elmúlt 10-15 évben, ahhoz képest, hogy mennyire jó zenekar. Csak az utóbbi 1-2 évben fedeztem fel igazán, annak ellenére, hogy az alapítókat Keleti Andrást és Szalay Pétert a ’90-es évek elejétől ismerem, korábbi zenekaruk – a legendás Vidámpark – révén.

Gyakran találkoztunk abban az időben, korai szigeteken, a csepeli Májuskert rockkocsmában vagy éppen a csepeli gyártelepen lévő próbatermükben. Sok mókás történet jut eszembe ezekből a találkozásokból. A zene iránti alázatban viszont már akkor sem volt tréfa, ha nem szólt elég jól a dal, ment a próba reggelig. Úgy látom, hogy ugyanazzal a kitartással és alázattal nyomják azóta is a fiúk, drukkolok nekik, hogy működjön még sokáig a zenekar.

Az Another Day az egyik legjobb dal nekem, tőlük.

Write a Comment

Comment

Webmentions

  • Heti Zene 8. • Árvíz, dárembész, trance, norvég istenek és The Beatles | STRO-B.COM |

    […] hét árvízzel teli napjai @tepi77 ajánlására is kihatottak. A ColorStar már szerepelt itt a blogon, most egy kicsit mélabúsabb zenét ismerhetsz meg […]