Kategóriák
Blog

Takáts Eszter – 33

Talán hallottál már te is róla, hogy a legújabb remixem a pécsi születésű énekesnő, Takáts Eszter, Hotel című dalából készült. Most mégsem a remix kapcsán írok.

33

Eszterrel pár dolog közös az életünkben: 1979-ben születtünk, Pécsen, majd Zalaegerszegen nevelkedtünk, de külön utakon. Ami miatt most a születésnapjáról írok, az egy rendkívüli koncert, mely Budapesten, az Akváriumban (volt Gödör) lesz.

Az idén 33 éves dalszerző-előadóművész Takáts Eszter több különlegességet tartogat az elmúlt 13 évből 2012. november 20-án koncerttel ünnepelt születésnapjára. Az esemény a budapesti Akváriumban esz klipvetítéssel egybe kötve, együtt ünnepelve vele és régi művész barátaival. Az érett nő kicsit visszatekint a múltra, hogy igaz gyöngyökkel díszíthesse a jövőt, cseppnyi intimitást és varázslatot csempészve hétköznapjainkba. Eszter egy remix maxi lemezzel, és a Pavilon archívum lemezzel is készül erre az alkalomra. Meglepetésvendégei közül kiemelkedik Góbi Rita táncművész-koreográfus.

33remix

Hoppá! Figyelted? A születésnapi koncerten lesz a 33remix címet viselő maxi bemutatója is, melyen az én remixem is helyet kapott. Mit helyet kapott?! Elárulhatok egy apró kulisszatitkot, hogy kicsit több, mint egy éve én kerestem meg Esztert azzal a kéréssel, hogy csinálnék egy-két remixet neki. Az ötletet tett követte, és három zenésztársammal együtt egy maxira való remix anyag összegyűlt.

A hivatalos megjelenés után írok majd a remix készítéséről, hogy milyen buktatókkal találtam szembe magam és miért tartott rekord hosszúságú 1 évig az elkészítése.

A rendezvényről pontos infókat itt találsz!

Boldog születésnapot Eszter!

Egy hozzászólás a(z) “Takáts Eszter – 33” című bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük