by

Újabb George Smoog remix megjelenés

Majd’ 1 évvel az elkészülte után, hivatalosan is megjelent a George Smoog feat. Mishoo – Life című dalból készített remixem. A Life című maxi többek között a beatporton is megvásárolható, az Empire Media Recordings kiadó gondozásában.

Mivel az elmúlt időszakban jópár változás volt az életemben, sítlusosan, ha már Life az eredeti dal címe, akkor The New Life of stro-B lett a remixem címe.

Ki kell valamit találnom arra, hogy ne akarják állandóan nagy S betűvel írni a “művésznevem”, az úgy van jól ahogy: stro-B. Kis s, nagy B.

Ha igazak a pletykák, akkor már készül egy következő dal George Smoogék boszorkánykonyhájában, ami remélem ismét bekerül az én méregkeverő laboromba, ahol jól átírhatom.

Ha szeretnétek élőben meghallgatni Smoogékat, akkor most hétvégén lesz rá lehetőségetek, hiszen az I. Pálinka- és Mangalica Majálison hétfőn (április 30-án) 18:30-kor, közvetlenül Lányi Laláék előtt (Kozmix) lépnek fel.

Tiszta eseménydús ez a hétvége: hangszerkiállítás Nagykanizsán, mangalica majális, mi kell még? Jah igen, pálinka!

Write a Comment

Comment

Webmentions

  • Ez volt, ez lesz Újévi tervek | STRO-B.COM |

    […] folytatva, a George Smoog formáció Life című dalából jelent meg hivatalosan is a remixem, majd az év második felében Takáts Eszter számára készített remixem jelent meg CD korong […]