NEM zár be a bazár, éljen április elseje!

Remélem nem okoztam senkinek sem nagy fejfájást a tegnapi kis tréfámmal, azért hintettem el apró jeleket, amiből ki lehetett következtetni: április elsejei  tréfáról van szó, nem zár be a www.stro-b.com ! 🙂

Olyannyira nem, hogy hamarosan írok a legújabb remixemről, ami a Kocsmazaj – Szeretni volna jó című dalából készült, jelenleg 90%-os, eddig csak a bennfentesek hallották. Van aki szerint “falusi diszkós” feelingje van, ezért gyúrtam rajta kicsit, remélem előnyére változott 😉

Ez a remix abban is különleges lesz, hogy blogolni fogom a készítés fázisait, mikéntjét, és ha minden jól megy, egy kis stúdiótechnikát is viszünk (a többesszámot majd elmagyarázom 🙂 ) a témába!

Addig is jó pihenést mindenkinek a hétvégére, Kellemes Húsvéti Ünnepeket, a hölgyeknek sok locsolót, az uraknak jó locsolást, inni csak ésszel igyatok, és ha isztok, ne vezessetek 🙂 (Közérdekű információt olvastak)

Csatlakozás a társalgáshoz

3 hozzászólás

    1. Egyelőre sem én, sem a szervergazda nem tudja, h mi történt. Az adatbázis azt mondta, hogy nyekk, mentésből lett visszaállítva.
      Pedig milyen szépen beidőzítettem péntetkre, hogy míg én Pesten vagyok, megjelenjen, de hát nem jött össze 🙂

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük