in retro stro-B

Retro stro-B – Rezső

Figyelem! Ez a bejegyzés már több mint 1 éves, tartalma elavult lehet!
A Retro stro-B rovat következő versenyzője azt hiszem nem kis mosolygásra fog okot adni :)

1999-ben elkezdtem egyetemi tanulmányaimat Budapesten, a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, a.k.a. SOTE (ma már csak SE).

Kollégista lettem, a Rezső téri Markusovszky Lajos kollégiumban laktam, azaz a Rezsőben!

A Rezső koliról azt kell tudni (azért Rezső, mert a Rezső téren található), hogy ez más volt, mint a többi kolesz a SOTE-n, természetesen a többi koleszben lakók pedig pont a fordítottják tudják elmondani :)

A koliban minden héten csütörtökön volt a Rezső buli, ami az egyetemi klubok között kimondottan előkelő helyet foglalt el, ha nem is a hely (nem egy közgázpince volt), de a bulik hangulata miatt mindenképpen!

Itt volt szerencsém odakeveredni a dj pult mögé, az elején kicsit ugyan rögös úton, de végülis megörököltem az öregektől a pultot, és 5 éven át vezettem a Rezső Klubot!

Ez a mostani zene még a korai időszakból származik, próbáltam ezzel is bevágódni az elődeimnél. Minden évben megrendezésre kerül a Rezső hét, ami mindig Rezső névnap hetében (november 7.) van. A csütörtöki megagiga bulira készült ez a dal, melyben jómagam építettem egy új metrómegállót a Nagyvárad tér és a Népliget közé, a Rezső téri megállót :D

A dal szintén a jó öreg Roland MC-303 groovebox-al készült, és Sound Forge-ban volt az utómunka.

stro-B – Rezső by stro-B

Mentions

  • Retro stro-B – EGO – Things you said (DM Tribute) - STRO-B.COM – DJ Mix & Lifestyle Blog Project

Légy bátor, szólj hozzá

Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

  1. Nem tudom miért, de azon a képen pont úgy nézel ki, mint egy nőgyógyász :D

    Örülök, hogy így pörög a blog :) Ez kellett :)

    • Köszi! Van még muníció :) Majd látni fogjátok, hogy milyen érdekes, ahogy kezdtem “eltávolodni” anno a zenéléstől és mentem a dj irányba, azokról a zenékről kevésbé tudok történetet írni, azok csak úgy jöttek…de azért még lesz történet, bőven :D

Webmentions

  • Retro stro-B – EGO – Things you said (DM Tribute) - STRO-B.COM – DJ Mix & Lifestyle Blog Project május 17, 2010

    […] tegyünk, mit tegyünk?! Prophecy átjött hozzám a Rezső koliba, ahol szépen egy szimpla mezei PC-n elkezdtük összerakni az Acid nevű programmal az elejéről […]